KÉNYELMES ÉS PRAKTIKUS
JAPÁN OTTHONI RUHA
Tedd különlegessé az otthonodban töltött időt!
SAMUE : A mindennapok kimonója
A képen látható japán hagyományos öltözetet (ejtsd: számue), a mindennapok kimonójának is szokták nevezni. A kényelmes, bő szabású ruhát előszeretettel viselik a japánok otthonaikban. 
A samuét eredetileg a zen szerzetesek találták fel, majd ezt átvették a mesteremberek, séfek és művészek is. Manapság teljesen hétköznapi látványnak számít Japánban, hogy ebben sepregeti valaki a kertjét, vagy fogad minket a házában.
A FELKELŐ NAP ORSZÁGÁNAK TRADÍCIÓJA
Nincs olyan külföldi, aki ne szeretne magának egy kimonót amikor Japánban jár. A kimonó azonban egy rendkívül exkluzív ruhaviseletnek számít, amit nehéz felölteni, méregdrága és az átlagemberek is csak ünnepnapokon hordanak. 
A samue ezzel szemben egy rendkívül kényelmes és praktikus ruhadarab (nem igényel övet sem), amit bárki könnyedén felvehet és hordhat otthonában.
Olvass, meditálj vagy főzögess különleges japán ruhádban!
A képen Japán volt miniszterelnökét, Abe Shinzót láthatjuk, amint éppen samue ruhában meditál. 
SAMUE, A JAPÁN OTTHONI RUHA
AMIT TUDNOD KELL RÓLA
● A szett egy felső ruhadarabból és egy nadrágból áll, oldalukon egy-egy zsebbel.

● A felső (kardigánhoz hasonlító) ruhát két helyen kell megkötni, a derekunkon. Figyeljünk arra, hogy minden esetben a bal hajtóka kerüljön felülre. 

● A nadrág gumis derékpánttal és belső húzózsinórokkal rendelkezik a derék és boka tájékon.

● A samue anyaga 100% pamut. (Első mosást követően a ruha egy kicsit összemegy, de 40 fokon mosható.)
MÉRET (JAPÁN)
M: 160-172 cm, (derékbőség: 106 cm)
L: 170-180 cm,  (derékbőség: 110 cm)
LL: 175-185 cm, (derékbőség: 114 cm)
3L: 175-185 cm,  (derékbőség: 126 cm)
FIGYELEM!
A japán méretek az európai méretektől egy számmal kisebbek! A fenti táblázatban M-el jelölt méret az európai S-nek felel meg, az L-es az európai M-nek, és így tovább.
Minden esetben eggyel nagyobb méretet válassz a megszokottnál!
EREDETI JAPÁN GYÁRTMÁNY!
Az oldalunkon kapható samue eredeti japán termék. A ruha teljes gyártási folyamata - fonás, fonalfestés, varrás - Fukuokában, a pamutgyártás központjában készül, a hírhedt kurumei kézműipar hagyományai alapján.  
Az eredetiséget azért is fontos kihangsúlyozni, mert Japánban is kapható olcsó, kínai gyártmányú samue. (A külföldi turistákat célzó bazárboltok árulják őket.)
Szállítás
A terméket postázása Japánból történik a Japán Posta ePacket szolgáltatásával. A szállítási idő 1-2 hét, a csomag nyomkövető számmal ás garanciával is rendelkezik! 
Reagálva a Magyarországon bevezetett adó es vámszabályokra, úgy döntöttük, hogy vásárlóink helyzetét szem előtt tartva termékeinkre speciális engedményt adunk!
*Figyelem: Miután a postázás megtörtént, nem áll módunkban az esetleges késésekért felelősséget vállalni. További részleteket a szállítással kapcsolatban az ÁSZF oldalon találod, amit a rendeléseddel elismertnek nyilvánítasz.
KÉNYELMES ÉS PRAKTIKUS
JAPÁN OTTHONI RUHA
ÁR: 28,000 Ft 
Kedvezményes ár: 24,000 Ft!
Az ár magában foglalja a szállítási költséget Japánból, a garanciát és a nyomkövetést! (ePacket)
Felmerült benned bármilyen kérdés?
1. Hogyan történik a fizetés?
A terméket online, a bankkártyád segítségével tudod megvásárolni. A fizetési adatokat a "Megrendelem" gombra kattintva tudod megadni.
2. Biztonságos a fizetés?
A fizetésed a legbiztonságosabb körülmények között történik. A bankkártya adataidat nem ismerjük, nem tároljuk, az összes bankkártya fizetést az amerikai Stripe kezeli, amely rendkívül szigorú biztonsági előírások szerint működik.
3. Nem érkezik az e-mail.
Rendelésedet automatikusan visszaigazoljuk a megadott e-mail címre. Ez általában néhány percet vesz igénybe. Bizonyos levelező rendszerek (pl. Gmail) esetében előfordulhat, hogy nem az elsődleges mappába, hanem a Promóciók vagy a Közösségi levelek közé érkezik a rendelés. Ha sehol sem találod, akkor kérjük nézd meg a spamok között!
4. Nem érkezik a csomagom a meghatározott időben. Lehet, hogy elveszett?
A csomagok nyomkövető számmal rendelkeznek, ezért rendkívül ritka esetnek számít, hogy eltűnjenek. Legtöbb esetben késés áll a probléma hátterében. Amennyiben azonban túl sok idő telik el (pl. 3-4 hét) a feladástól számítva, lehetőség van nyomozást kérvényezni a postákon, hogy részletes tájékoztatást kapjunk a csomag hol létéről. Ha a csomag valóban elveszett, vagy megrongálódott, úgy a garancia értékének megfelelő összeget visszatéríti a posta.
Amennyiben bármilyen további kérdésed lenne, kérjük írj egy emailt a következő címre:
 info@soltesz-japan.com
2021 soltesz-japan Minden jog fenntartva! Kyoto, Japan